ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЛьвівські МАФи не слухають голосу влади

Львівські МАФи не слухають голосу влади

Попри рішення Господарського суду Львівської області, приватне підприємство не демонтує самочинно встановлену нежитлову споруду на вул. Городоцькій, 245. Досі триває будівництво.

Попри рішення Господарського суду Львівської області, приватне підприємство не демонтує самочинно встановлену нежитлову споруду на вул. Городоцькій, 245. Досі триває будівництво.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

«Ця будівля незаконно збудована на міській землі. Залізнична райадміністрація виграла позов в суді щодо її знесення. Ніхто за дозволами не звертався, проте будівництво продовжувалося», - зауважив заступник голови Залізничної РА Андрій Єсип.

Представники «Львівводоканалу» зазначають, що під новозбудованою будівлею пролягає магістральні водогони, що забезпечують водопостачання Привокзального мікрорайону.

«Через цю ділянку проходять два магістральні водогони. Один водогін зі сторони вул. Городоцької, діаметром 500 мм. Інший водогін діаметром 300 мм – зі сторони залізничної колії. Також тут проходить ще два водогони діаметром 150 мм, які проведено вже самовільно. Бруківка, електрика і все інше просто унеможливить виконання аварійних робіт. Ці магістральні водогони дають воду в район мікрорайону Привокзальної і прилеглих вулиць, а також району Городоцької. Тому в разі виникнення аварії і несвоєчасного виконання робіт це може призвести до серйозних локальних ускладнень», - повідомив начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці №3 ЛКП «Львівводоканалу» Олекса Макогін.

Як розповідають у виконавчій службі Залізничного району, добровільно рішення суду про демонтаж споруди не виконувалось. Відтак, 2 серпня за участю виконавчої служби заплановано провести примусовий демонтаж вказаної будівлі.

 
Коментарі (0)