ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські парки чепурять щоденно

Львівські парки чепурять щоденно

Взимку основними видами робіт було прибирання доріжок від снігу, посипання піском та збір випадкового сміття. На вихідних окремі працівники працюють в черговому режимі

Щодня у парках Львова здійснюється санітарне прибирання. У цілому по ЛКП «Зелений Львів» та його дочірніх підприємствах до санітарного прибирання залучено близько 80 працівників.

Про це «У.К.» повідомили у пресс-службі Львівської міськради.

«Щодня у парках здійснюється санітарне прибирання, до якого залучено близько 80 працівників ЛКП «Зелений Львів» та його дочірніх підприємств. Взимку основними видами робіт було прибирання доріжок від снігу, посипання піском та збір випадкового сміття. На вихідних окремі працівники працюють в черговому режимі», - уточнив в. о. директора ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк.

За його словами, на санітарне прибирання парків протягом першого кварталу 2012 року виділено 600 тис. грн.

 

Довідка:

У Львові налічується 21 парк: парк ім. І. Павла ІІ, «Знесіння», Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, Стрийський парк, «Високий Замок», «Снопківський», парк ім. І. Франка, «Залізна вода», «Скнилівський», «Горіховий гай», «Левандівський», «Личаківський», «Парк Студентів», «Боднарівка», «Піскові озера», Парк 700-річчя Львова, Зелена зона «Кортумова Гора», лісопарки «Білогорща», «Замарстинівський», «Погулянка», зелена зона «Майорівка», озеро «Левандівське», Пагорб Слави.

Два парки – «Знесіння» та парк Культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького мають свою дирекцію і окреме фінансування.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)