ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські перехрестя пильнують «розумні» світлофори

Львівські перехрестя пильнують «розумні» світлофори

На Львівських перехрестях з'явилося ще два «розумних» світлофори. Поки що вони працюють у тестовому режимі.

У Львові запрацювали ще два «розумні» світлофори у межах проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів №2 і №6». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, регулятори руху встановили на перехрестях вул. Руська — Підвальна та вул. Личаківська – пл. Митна. Згідно з повідомленням, поки що вони працюють у тестовому режимі: фахівці вивчають недоліки та корегують їхню роботу.

«Спільно з працівниками ДАІ в четвер було проведено консультації щодо тимчасового включення у тестовому режимі світлофорних об’єктів на перехресті вул. Личаківська — Митна та Руська – Підвальна. На цих перехрестях ніколи не було світлофорних об’єктів. Тому, аби вивчити роботу світлофорів, їх включили в тестовому режимі» - зазначив начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

За його словами, по проекту 28 світлофорних об’єктів  мають бути з’єднані єдиною мережею, і сигнал від них має подаватись на диспетчерський пульт. Зараз на вул Руській – Підвальній проводять останнє з’єднання волокон. Відтак, всі світлофорні об’єкти по маршруту №2 будуть під’єднані до єдиної мережі і виведені на центральний пульт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, окрім цього, наразі у тестовому режимі пра-цють боларди, які обмежую в’їзд приватного транспорту у центрі міста.

 
Коментарі (0)