ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЦентр Львова закриють для транспорту

Центр Львова закриють для транспорту

На вихідні центр Львова стане недоступним для приватного транспорту. Тут у тестовому режимі працюватимуть боларди.

Цими вихідними, 26-27 квітня, у центрі Львова у тестовому режимі працюватимуть боларди, які обмежать в’їзд у пішохідну зону приватного транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, згідно з повідомленням, з 10:00 до 20:00 працюватимуть боларди на вул. Руській, Беринди та Братів Рогатинців.

«У пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича зможуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги. За спеціальними перепустками, виданими Галицькою РА, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування» - наголошують у повідомленні.

Окрім того додається, що біля болардів чергуватимуть працівники ЛКП «Львівавтодор», ДАІ, які координуватимуть пропуск приватних авто, передаючи інформацію на диспетчерський пульт.  

Також зазначається, що у центральній частині міста встановлять інформаційні таблички про роботу болардів та обмежений в’їзд на територію пішохідної зони.

 
Коментарі (0)