ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські трамваї тимчасово змінять маршрути

Львівські трамваї тимчасово змінять маршрути

У Львові внесуть зміни у схеми руху шести трамвайних маршрутів. Причиною змін трас слідування електротранспорту є проведення робіт з заміни аварійної ділянки колії.

У Львові з 21:00 27 листопада до 23:00 28 листопада трамваї №№ 1,2,6,7,9,10 курсуватимуть за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням заміни аварійної ділянки колії на вул. Винниченка, 10-12, від центру міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, до 11:00 28 листопада курсування трамваїв маршрутів №№ 1,2,6,7,9,10 на цій ділянці буде припинено.

Після 11:00 трамваї цих маршрутів здійснюватимуть рух за такими напрямками:

Маршрут № 2: вул. Пасічна — вул. Дорошенка — вул. Коновальця. З кінцевої зупинки «вул. Коновальця» трамваї курсуватимуть по вул. Чупринки — вул. Котляревського — вул. Вітовського — вул. І.Франка — вул. Личаківська — вул. Пасічна.

Маршрут № 6: Залізничний вокзал — вул. Ст. Бандери — вул. Київська — вул. Котляревського — вул. Вітовського — вул. І. Франка — вул. Підвальна — вул. Городоцька — Залізничний вокзал.

Маршрут № 7: Погулянка — вул. Личаківська — вул. І.Франка — вул. Вітовського — вул. Сахарова — Аквапарк.

Маршрут № 10: вул. Пасічна — вул. Дорошенка — Залізничний вокзал. З кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» трамваї курсуватимуть по вул. С. Бандери — вул. Київська — вул. Котляревського — вул. Вітовського — вул. І. Франка — вул. Личаківська — вул. Пасічна.

Трамваї маршрутів № 3, 9, 11 курсуватимуть за своїми напрямками.
Трамваї маршруту № 1 на лінію не виїжджатимуть.

Нагадаємо, у Харкові заборонено рух транспорту по кількох вулицях міста. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з виконанням робіт з ремонту трамвайних колій та ремонтом шляхопроводу.

 
Коментарі (0)