ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівські водопроводи навчилися латати оперативніше

Львівські водопроводи навчилися латати оперативніше

Не зважаючи на складні погодні умови, аварійні бригади Львівводоканалу оперативніше реагують на аварійні ситуації на мережах.

Станом на ранок понеділка, 17 грудня, у Львові було зафіксовано лише один витік води. Впродовж дня надійшло ще 4 повідомлення про аварії на міських водопроводах. У вівторок, 18 грудня, трапилося 13 пошкоджень водогонів, а сьогодні станом на 14:00 зафіксовано 4 витоки води.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Не зважаючи на складні погодні умови, аварійні бригади водоканалу оперативніше реагують на аварійні ситуації на мережах. Намагаємося ліквідувати аварію у день надходження заявки. Учора, 18 грудня, о 10:00 надійшла інформація про аварію на водогоні на вул.Ш.Руставелі. Вода витікала на дорогу, відбувалося наледеніння. Щоб якомога швидше усунути загрозу для автотранспорту, аварійна бригада водоканалу до 14:00 впоралася з ремонтними роботами. Схожа ситуація трапилася сьогодні на вул.Замарстинівській, 85 а. Вода витікає на трамвайну колію і створює небезпеку на дорозі. Зараз там працюють наші бригади, щоб якомога швидше виконати ремонтні роботи.

Інколи доводиться залучати представників Львівобленерго, Львівгазу та інших власників мереж, які пролягають у місці виконання робіт. Мусимо виконувати земляні роботи у їх присутності, щоб випадково не пошкодити електрокабелі та не наразити на небезпеку наших працівників. Це продовжує час ліквідації аварії. Однак загалом у місті зараз немає тривалих витоків води. Усі роботи виконуємо упродовж 1-2 днів», - зазначив головний інженер ЛМКП «ЛЬвівводоканал» Валентин Вольський.

Нагадаємо, упродовж 2006-2012 років у Львові прокладено близько 200 км  нових водогонів. Саме завдяки новим мережам водопровідна система працює стабільніше, на третину зменшилася кількість витоків води.

 
Коментарі (0)