ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівські вулиці на ніч перекриють для авторуху

Львівські вулиці на ніч перекриють для авторуху

У Львові перекриють для руху транспорту дві вулиці - Зелену і Пасічну. Сьогодні вночі тут проводитимуть роботи з під’єднання каналізації.

Сьогодні вночі у Львові перекриють рух транспорту по вул. Зеленій, 103. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У зв’язку з виконанням робіт з під’єднання каналізації від офісного центру на вул. Кримській, 107 до каналізаційного колектора на вул. Зеленій, 103, сьогодні з 23.00 до завтра 6.00 буде перекритий рух транспортних засобів на вул. Зеленій, 103» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що аналогічні заходи вживатимуться і по вул. Пасічній.

«З метою забезпечення виконання робіт з під’єднання каналізаційної мережі від будинку №33 на вул. Пасічній до каналізаційного колектора, буде перекритий рух транспортних засобів на половині проїжджої частини вул. Пасічна, 33 (непарна сторона) з 22.00 сьогодні до 7.00 завтра, а також з 22.00 завтра до 7.00 31 серпня» - підкреслюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові обмежили рух транспорту з поетапною організацією двостороннього руху на зустрічних смугах по вул. Клочківській.

 
Коментарі (0)