ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівська Самооборона патрулює електротранспорт

Львівська Самооборона патрулює електротранспорт

За порядком у львівському електротранспорті поряд з контролерами тепер слідкують представники народної самооборони. Патрулювання проводиться за співвідношення 1 контролер, 2 самооборонці.

У рухомому складі львівського електротранспорту представники охорони міста Львова проводять суміжне патрулювання разом із контролерами ЛКП «Львівелектротранс». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, сьогодні протягом дня у патрулюванні буде задіяно 17 активістів.

«Від суботи у наших трамваях і тролейбусах за дотриманням порядку слідкують представники охорони міста Львова. Вони будуть працюють разом з контролерами, один контролер та 2 самооборонці. Поки що плануємо, що такі патрулювання триватимуть до кінця тижня», - зазначив Володимир Карпа.

Нагадаємо, у багатьох населених пунктах з’явилися загони Самооборони, які формуються з громадських активістів та патрулюють вулиці і двори міст. Окремо, зауважимо, створені блок-пости на в’їздах у ряд міст. Основна мета таких ініціатив збереження спокою та забезпечення порядку у складний для України час.

 
Коментарі (1)
Михаил
03 Березня 2014 p. 16:12
Они просто катаются нашару!