ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЛьвівських двірників причепурять до Євро-2012

Львівських двірників причепурять до Євро-2012

У Львові обговорюються питання прибирання центральної частини міста на час проведення єврочемпіонату. Серед іншого, планується оновити форму двірників районних ЛКП

У Львові обговорюються питання прибирання центральної частини міста на час проведення єврочемпіонату. Серед іншого, планується оновити форму двірників районних ЛКП.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на Галицьку райадміністрацію.

«Ми оновимо форму двірників до Євро-2012, адже існуюча вже застаріла. Зокрема, чоловіки матимуть накидки синього кольору з помаранчевою й світловідбиваючою смужкою та написом «ЛКП». Жінкам, відповідно, буде видано халати такого ж типу. Всім ЛКП скеровано доручення вказати необхідні розміри для виготовлення форми. Маємо зробити замовлення на пошиття»,  - поінформувала голова Галицької РА Ірина Маруняк.

Всього у Галицькому районі працює понад 250 двірників.

Нагадаємо, у Галицькому районі створено штаб з питань прибирання центральної частини міста під час проведення матчів Євро-2012. Очолює штаб голова Галицької РА Ірина Маруняк. До штабу також увійшли заступники голови районної адміністрації, керівники районних відділів житлового та комунального господарства, освіти, соціально-економічного розвитку, директор ШРП району, підприємства з вивозу сміття та прибирання.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)