ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівських водіїв одягнуть в уніформу

Львівських водіїв одягнуть в уніформу

Відтак, на радіальному маршруті №3а усі водії працюватимуть у блакитних сорочках та темних краватках

З 8 березня на одному з автобусних маршрутів Львова буде запроваджено єдиний стандарт одягу для водіїв. Відтак, на радіальному маршруті №3а усі водії працюватимуть у блакитних сорочках та темних краватках.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Єдиний стандарт одягу водіїв у Європі – це нормальна практика. Водії, як і будь-які інші працівники, повинні дотримуватись корпоративної етики. Вже тривалий час багато говорилося про необхідність змін, про покращення якості та культури перевезень. Саме тому таку практику ми запроваджуємо вже цього тижня на радіальному маршруті №3а. Згодом на такий стандарт роботи буде переведено й інші маршрути», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, також на цьому маршруті планують облаштувати зупинки громадського транспорту спеціальними табличками, де будуть чітко розписані графіки руху.

«Наразі визначаємо зупинки, де будуть облаштовані такі таблички. Ведуться перемовини з фірмою, яка друкуватиме таку інформацію», - додав А.Білоус.

Нагадаємо, зараз на радіальному маршруті №3а курсує щодня 14 низькопідлогових автобусів, що вдвічі більше, ніж було передбачено договором. Відтак, на маршруті досягнуто інтервалу руху у 5 хв.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)