ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський транспорт ходитиме частіше

Львівський транспорт ходитиме частіше

У вихідні посилять роботу громадського транспорту, який курсує до львівських кладовищ. Як саме відкоригували маршрути – відзвітували у міськраді.

На вихідні дні у роботу міського пасажирського транспорту Львова внесли зміни. Вони сприятимуть покращенню перевезення громадян до місць поховань близьких і родичів.  Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, рух автобусів маршруту №38 «Університет ім. І. Франка – вул. Зелена (туберкульозна лікарня)» продовжено від тублікарні до Сихівського кладовища.
 
На маршруті №1003 «Пл. святого Теодора – с. Збиранка (Голосківське кладовище)» кількість автобусів буде збільшена на 2 одиниці і на вказаному маршруті працюватиме 4 автобуси.  
 
На тролейбусному маршруті №11 (пл. Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено і на даному маршруті працюватиме 4 тролейбуси.
 
Також у вказані дні буде посилено контроль за роботою трамвайного маршруту №7, який забезпечує доїзд до Личаківського та Янівського кладовищ. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», один з трамваїв у Львові курсуватиме за зміненим маршрутом. Це пов’язано з ремонтом доріг на перехресті вулиць Снопківська – Свєнціцького – Мушака – Стуса.
 
Коментарі (0)