ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський транспорт спрямовують до кладовищ

Львівський транспорт спрямовують до кладовищ

До львівських кладовищ поїде більше громадського транспорту. Міська рада внесла зміни в маршрути.

На вихідні до Сихівського кладовища у Львові поїде більше транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«З метою забезпечення перевезення пасажирів до Сихівського кладовища у святкові дні, на тролейбусному маршруті №11 26-27 квітня кількість транспорту буде збільшена до трьох одиниць» - зокрема йдеться у повідомленні.

А також зауважується, що розклад руху буде розміщено на кінцевих зупинках тролейбусного маршруту на вул.Шота Руставелі та біля кладовища.

«При потребі, до Сихівського кладовища у зазначені дні буде скеровано тролейбуси №25», - наголосив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, перевізнику, що обслуговує маршрут №38, скеровано листа щодо продовження руху автобусів 26-27 квітня від туберкульозної лікарні до кладовища.

Також, у повідомленні додається, що за потреби підсилять маршрути, які їдуть на вул.Щурата, для доїзду на Голосківське кладовище.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, окрім цього, 26-27 квітня у центрі Львова працюватимуть боларди, які обмежать в’їзд у пішохідну приватного транспорту.

 
Коментарі (0)