ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський транспорт став заручником негоди

Львівський транспорт став заручником негоди

Затримка у русі трамваїв на вул. Підвальній-Руській сталась через обмерзання ліній електропередач

Затримки руху трамваїв та тролейбусів у Львові відбуваються через погодні умови.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначають диспетчери ЛКП «Львівелектротранс», затримка у русі трамваїв на вул. Підвальній-Руській сталась через обмерзання ліній електропередач. Зараз рух трамваїв через площу Ринок відновлено. З 9:00 трамваї стоять на площі Торговій. Причина затримки така ж – погодні умови, через які замерзають контактні лінії електропередач.

«Якщо трамвай має трохи більше сили збити той лід, який намерз на контактних дротах, то з тролейбусами ситуація дещо гірша. Намерзання на дротах не дозволяє машинам рухатись, контакти іскрять, і тому маємо проблеми. Найважча ситуація в так званих прольотах – на вул. Стрийській, де рухається тролейбус №5, вул. Любінській - №9 та №11, який курсує до кладовища та Тублікарні. Ми відсилаємо на проблемні місця аварійні бригади, які будуть збивати лід з контактних мереж. Сподіваємось, що протягом дня погода покращиться і лід не намерзатиме», - повідомив Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, зранку 9 січня у Львові на вул. Устіяновича, 5 сталась пожежа на котельні від НУ «Львівська політехніка», - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Львівської міської ради. Є потерпілі. У зв’язку з пожежею, до 07.20 не курсували тролейбуси №2, 9, 10 та 13. Рух електротранспорту до початку години пік було відновлено, о 06.50 пожежу ліквідовано.

 
Коментарі (0)