ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський транспорт тестуватимуть перед Євро

Львівський транспорт тестуватимуть перед Євро

Будуть відпрацьовані всі організаційні аспекти проведення у Львові турніру з футболу Євро-2012.
28 квітня на «Арені Львів» відбудеться матч першої ліги за участю ФК «Львів». Відтак, саме на цей матч заплановане проведення генерального тестування усіх служб міста – транспортної системи, роботи аеропорту, стадіону тощо. 
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі міської ради.
 
Будуть відпрацьовані всі організаційні аспекти проведення у Львові турніру з футболу Євро-2012: безпекові питання, медичне забезпечення, робота експрес-маршрутів, транспортний периметр навколо стадіону, робота волонтерів.
 
«Під час цих 2-ох матчів – 28 квітня і 9 травня, ми будемо відпрацьовувати модель, яка буде працювати в дні Євро. Вже будуть курсувати відповідні автобуси з центру міста до стадіону і на летовище. Фактично, буде перекрито в ці дні рух по вул. Стрийській - від вул. Наукової до стадіону. Курсуватиме тільки громадський транспорт, а приватний буде мати доступ до стадіону тільки за наявності спеціальної перепустки. Це все буде погоджено з нашими міськими службами. Треба відпрацювати модель, щоб зрозуміти, що нас чекає під час матчів Євро-2012. Це дуже важливо, тому що мова йде про безпеку та життя людей», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)