ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівським будинкам відключать воду

Львівським будинкам відключать воду

Частину Львова завтра залишать без води. У місті проводитимуть планові профілактичні заходи на насосній станції. Окрім того, на кількох вулицях вода подаватиметься з пониженим тиском.

У Львові завтра відключать централізоване водопостачання у будинках в Личаківському районі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зазначається, що незручності зумовлені проведенням планових профілактичних робіт на насосній станції «Кривчиці».

Зокрема, води не буде на території обмеженій вулицями Дорога Кривчицька – Мучна – Ніжинська – Лисенка – Довбуша – Кривоноса – Насипна – Сніжна – Винниченка – Личаківська – Некрасова – Погулянка – Олеся – Азовська – О.Теліги – Керченська – Зелена (№111-143а); на вулицях Пекарська – Мечнікова – К.Левицького водопостачання буде здійснюватися з пониженим тиском.

Зокрема, незручності триватимуть з 10:00 до 15:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові сьогодні  обмежили рух транспорту на вул. Татарській у зв’язку з проведенням заміни каналізаційного випуску. Окрім того, у місті також перекрили шляхопровід на пр. Червоної Калини (над вул. Хуторівка). Тут обмеження руху триватимуть до 15 квітня.

 
Коментарі (0)