ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЛьвівським залізничникам «подарували» квартири

Львівським залізничникам «подарували» квартири

Львівські залізничники отримали квартити у новому будинку. Однак, багатоповерхівка на 90 квартир зводилась за кошти працівників. Однак, керівництво залізниці пообіцяло сприяти своїм підлеглим у отриманні житлових кредитів.

У Львові працівники Львівської залізничної магістралі отримали квартири. Багатоповерхівка зводилась за рахунок самих працівників. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

Будівництво будинку проводилось працівниками служб будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд магістралі на ділянці, яка належить залізниці.

Керівництво Львівської залізниці запевнило, що залізничникам будуть сприяти в одержанні кредитів для вирішення житлових питань.

Довідково: у будинку є 90 квартир, з яких 18 – трикімнатних, 54 – двокімнатних та 18 – однокімнатних. Також передбачений підземний паркінг на 36 автомобілів, який залізниця зводить власним коштом.
Внутрішнє облаштування квартир у новому будинку передбачає систему індивідуального опалення, проведені системи електро-, газо-, водопостачання та водовідведення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства продовжить програму «Власний дім» до 2020 року, яка сприятиме підтримці індивідуального житлового будівництва на селі.

 
Коментарі (0)