ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвівському водоканалу «відрізали» електрику за борги

Львівському водоканалу «відрізали» електрику за борги

У Львові сьогодні відключили електропостачання однієї з насосних станцій «Львівводоканалу». У зв’язку з цим у приміських населених пунктах відсутнє водопостачання, а в частині Львова –здійснюється з пониженим тиском. Знеструмлення зумовлено заборгованістю

У Львові сьогодні «Львівобленерго» припинило електропостачання на насосну станцію «Будзень» «Львівводоканалу». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У зв’язку з цим, водопостачання відсутнє у населених пунктах Городок, Зимна Вода та Лапаївка, а у Залізничний район міста Львова вода подається з пониженим тиском.

Причиною знеструмлення об’єктів «Львіводоканалу» є заборгованість підприємства за електропостачання.

«Причиною виникнення заборгованості «Львівводоканалу» перед «Львівобленерго» є невчасні розрахунки оптових споживачів, в тому числі КП «Городок водоканал», заборгованість якого складає більше 2,5 млн грн.», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, львівські тролейбуси відновлять рух однією з вулиць міста до 10 лютого. У міськраді заявляють, що наразі підходять до завершення роботи з монтажу опор біля Собору св. Юра. Проїзд вулицею буде дозволений лише для громадського транспорту.

 
Коментарі (0)