ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Львівводоканал» відключає воду підприємствам-боржникам

«Львівводоканал» відключає воду підприємствам-боржникам

Усього під загрозою відключення у місті опинилися 28 підприємств-боржників. Найбільше з них зафіксовано у Франківському та Личаківському районах – по 7 назв

ЛМКП «Львівводоканал» розпочало відключення підприємств-боржників від водопостачання, інформує прес-служба міськради.

Для цього 5 бригад відключатимуть боржників методом від’єднання від підземних водопровідних мереж. Окрім того, в кожному районі працюватимуть мобільні групи контролерів, які будуть здійснювати відключення методом встановлення запірних пристроїв на кранах та їх опломбування.

«На жаль сьогодні маємо багато боржників як серед підприємств, так і серед мешканців міста. З першими змушені діяти жорстко: якщо прострочена оплата за січень – відключення не уникнути. Однак щойно дозволять погодні умови – будемо від’єднувати й приватні будинки мешканців, сума боргу яких перевищує тримісячну абонплату. Повідомлення про відключення отримали усі наші боржники. Сподіваємося на оперативне реагування та погашення боргів», - зазначив заступник директора з маркетингу Анатолій Цимбалюк.  

Усього під загрозою відключення у місті опинилися 28 підприємств-боржників. Найбільше з них  зафіксовано у Франківському та Личаківському районах – по 7 назв, 6 – у Сихівському, 5 – у Шевченківському, та «лише» три – у Галицькому.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)