ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійСтоличним МАФам «перекрили кисень»

Столичним МАФам «перекрили кисень»

У столиці продовжується боротьба з незаконно розміщенними малими архітектурними спорудами. Цього разу під приціл потрапили кіоски та ролетні ряди під Шулявським шляхопроводом.

За дорученням голови КМДА Олександра Попова, КП «Київблагоустрій» демонтувало 8 кіосків та ролетний ряд на 6 торгівельних місць під Шулявським шляхопроводом. Відтепер прохід для громадян до підземного переходу, який веде до станції метрополітену «Шулявська», звільнено.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Варто зауважити, що минулого року, реагуючи на численні скарги мешканців столиці, міська влада провела примусовий демонтаж ринку секонд-хенд під Шулявським шляхопроводом.

Однак на тому ж місці було встановлено нові тимчасові споруди без відповідної дозвільної документації, а також з порушенням правил благоустрою міста та Державних будівельних норм, згідно з якими заборонено встановлення тимчасових споруд та інших об’єктів торговельного призначення під шляхопроводами.

Нагадаємо, упродовж 2012 року в Києві демонтовано 3467 малих архітектурних форм. Зокрема, силами працівників КП «Київблагоустрій» – 1711 МАФів, силами райдержадміністрацій – 434 тимчасові споруди та силами власників – 1322 кіоски.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (1)
kirdik2
02 Лютого 2013 p. 13:32
так тримати Треба більше м-о-ч-и-т-и цих "бізнесменів"-неробів Завезуть все,облаштують,пихтять 1місяць-півроку а потім пшик Заізжають наступні унікуми...Очі горять І знов все Лохотрон