ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМайбутня зима вже коштувала залізничникам купи грошей

Майбутня зима вже коштувала залізничникам купи грошей

Придніпровська залізниця виконала майже 90% запланованих заходів з підготовки до зими, загальна вартість яких вже склала близько 700 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ДП «Придніпровська залізниця».

Зокрема, повністю готові до опалювального сезону відомчі об’єкти житлово-комунального господарства та соціальної сфери: 4 котельні, 17 житлових будинків, 6 гуртожитків, Будинок культури та спортивно-оздоровчий комплекс.

Як стверджується у повідомленні, на 100% відремонтовано теплові  завіси, системи вентиляції, склади твердого палива, теплові мережі, паропроводи та контактну мережу. Підготовлено 705 одиниць автотранспорту, 25 одиниць техніки для прибирання снігу й 17 снігоприбиральних машин, 37 кранів на залізничному ходу, 29 електровозів і 7 тепловозів.

Наближаються до завершення роботи з підготовки до зими виробничих будинків і споруд. Так, залізничники відремонтували  34,3 тис. кв. м покрівель при плані  38,5 тис. кв. м, завершують ремонт і утеплення дверей та вікон.

На поточний момент у структурних підрозділах залізниці вже відремонтовано 609 котелень зі 624,  29,3 км електричних мереж (у стадії ремонту ще 2,8 км), практично всі мережі водопостачання та каналізації.

 Крім того, залізничники відремонтували 339 км колії (96%), підготували 224 прилади електрообігріву (95,7 %) та 2381- пневмообдувки (95,2%). 

 
Коментарі (0)