ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМайже половина українців розчаровані станом доріг - опитування

Майже половина українців розчаровані станом доріг - опитування

Менше половини (40%) опитаних побачили у себе під вікнами розбитий асфальт. Ще 29% читачів натрапили у своїх дворах на купи сміття.

Дорожники сподіваються на виділення додаткових коштів на будівництво і ремонт автодоріг загального користування після прийняття змін до Держбюджету на 2012 рік, повідомляють в прес-службі Мінінфраструктури.

Щоб кияни та гості столиці не скаржилися на розбиту дорогу, в Київавтодорі взялися за ремонт. Склали графік, за яким усі дірки залатають, а також відкриють у квітні обіцяні до Євро-2012 дорожні розв'язки.

Тим часом, 31 березня по всій Україні пройшла масштабна толока в рамках акції «За чисте довкілля». Зауважимо, що крім працівників комунальних служб, до міської толоки приєдналися працівники підприємств, установ і організацій.

Втім, звіти відомств і плани влади не завжди збігаються з дійсним станом речей. Редакція «У.К.» вирішила поцікавитися у своїх читачів, що ж вони побачили першим після зими у своєму дворі?

Як свідчать дані опитування, яке «У.К.» провела на своєму сайті з 26 по 30 березня, менше половини (40%) опитаних побачили у себе під вікнами розбитий асфальт. Ще 29% читачів натрапили у своїх дворах на купи сміття, 19% - взагалі не помітили суттєвих змін у себе на прибудинкових територіях у порівнянні з осіннім станом речей. Втім, 4% респондентів, нарешті, побачили комунальників за латанням доріг, а 11% опитаних взагалі, як то кажуть, «море по коліно» - їм весняний настрій компенсує усі труднощі.

 

Ольга Туча

 
Коментарі (0)