ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМайже сотня населених пунктів чекає на відновлення електропостачання

Майже сотня населених пунктів чекає на відновлення електропостачання

В Україні без світла залишаються майже 80 населених пунктів. Зокрема, знеструмлено міста та села у трьох областях. Найбільше відключень зафіксовано у Херсонській області.

В Україні сьогодні внаслідок складних погодних умов знеструмленими залишаються 78 населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7:00 21 січня залишаються знеструмленими 78 населених пунктів у трьох областях, а саме: Херсонська – 72, Миколаївська – 5, Одеська – 1», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу у ДСНС зазначають, що протягом минулої доби бригади обленерго проводили роботи з відновлення електропостачання у населених пунктах, які були знеструмлені в ніч з 17 на 18 січня внаслідок складних погодних умов (пориви вітру, налипання снігу та обледеніння), через спрацювання систем захисту ліній електропередач.

Так, електрикою повністю забезпечені міста та села у Кіровоградській та Черкаській областях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін відмовився продовжувати надзвичайний стан у вітчизняній енергетиці. Таке рішення уряд виніс незважаючи на пропозицію Міненерго щодо продовження НС.

 
Коментарі (0)