ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Майже всі райони Києва залишилися без опалення

Майже всі райони Києва залишилися без опалення

Десятки столичних споживачів залишилися без опалення та/або гарячого водопостачання. Відключення пройшли практично у всіх районах Києва.

Станом на ранок 18 березня без централізованого опалення та/або гарячого водопостачання залишається 51 споживач «Київенерго». Це пов'язано з пошкодженнями тепломереж, які перебувають на балансі компанії, і плановими відключеннями. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства.

«Внаслідок пошкоджень на тепломережах, які перебувають на балансі «Київенерго» і планових відключень, станом на 6:00 ранку 18 березня 2015 року, тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та/або гарячого водопостачання (ГВП) залишається 51 споживач», - йдеться в повідомленні.
 
Без гарячої води та/або опалення залишаються 4 споживача в Голосіївському районі, 2 - в Дарницькому, 2 - у Деснянському, 1 - у Дніпровському, 14 - в Подільському, 2 - у Святошинському, 7 - у Солом'янському, 19 - в Шевченківському.
 
Нагадаємо, компанія ліквідує пошкодження в опалювальний сезон на теплових мережах не більше ніж за добу, а в мережах гарячого водопостачання - не більше ніж за три доби.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в столиці відкоригували розклад руху міської електрички. Отже, електропоїзди тимчасово курсуватимуть згідно з розпорядком руху вихідного дня.
 
Коментарі (0)