ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Майже всі українські будинки підключені до опалення

Майже всі українські будинки підключені до опалення

Мінрегіон констатує підключення до опалення майже всіх житлових будинків. Окрім того, вода, світло та опалення також є і в регіонах, де спостерігається значне погіршення погодних умов.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства констатували майже 100-відсоткове підключення до систем централізованого опалення житлових будинків країни. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Зазначається, що опалення підключено 99,94% житлових будинків.

Окрім того, Міністр наголосив, що у Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській та Сумській областях електро-, водо- та теплопостачання забезпечено.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столична влада доручила теплопостачальним організаціям зігріти киян. Зокрема, у КМДА поставили завдання підвищити температуру теплоносія, так як в найближчі дні очікується зниження температури зовнішнього повітря.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
18 Січня 2016 p. 21:24
Холодных квартир и холодных комнат по причине еле тёплых батарей очень много, но я не знаю ни одного случая уменьшения платы за отопление из-за этого. Даже если комиссия из ЖЕКа приходит, то они выбирают для своего визита самый тёплый и солнечный день, а не тогда , когда действительно было холодно. Потом вы можете повесить в комнате даже несколько термометров, но они на ваши термометры не обратят никакого внимания, а принесут свой, который покажет 18 градусов. А если не покажет, то начнут обвинять самих жильцов в том, что в их квартире холодно.