ГоловнаПослугиБудівництвоАвтобуси Львова поїдуть за новими маршрутами

Автобуси Львова поїдуть за новими маршрутами

У Львові відкоригують маршрути громадського транспорту, згідно з планом проведення ремонтних робіт на пр. Свободи. Зміни запрацюють з вівторка.
У Львові у зв’язку з проведенням ремонту на пр. Свободи, з 11 серпня вносяться зміни у рух громадського транспорту. Про це «Україна Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Так, на ділянці дороги від вул. Гнатюка до вул. Вороного, рух автобусів маршрутів № 1А, № 3а, № 4А, № 5а, № 47А та № 53 здійснюватиметься вулицею Підвальною в обидві сторони.
 
Нагадаємо, реконструкція пр. Свободи передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247шт., велодоріжок, протяжністю у 444 кв м, та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням. Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор.
 
Коментарі (0)