ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМарафет Дніпропетровської набережної затягне на сотню мільйонів

Марафет Дніпропетровської набережної затягне на сотню мільйонів

Дніпропетровську ремонт Заводської Набережної обійдеться в 93 млн грн і триватиме до кінця вересня 2012 року.

Ремонт Заводської Набережної у Дніпропетровську обійдеться в 93 млн грн. Про це стало відомо під час робочої наради губернатора Олександра Вілкула та міського голови Івана Куліченка.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Дніпропетровській ОДА.

«У 2010 році ми почали великі роботи по капітальної заміни дорожнього полотна - це 4 км Набережній Перемоги, нове асфальтне покриття отримала Набережна Леніна і цього року ми прийняли рішення зробити заголовним об'єктом капітальний ремонт Набережної Заводської. Буде проведений повний комплекс благоустрою, буде найсучасніше європейське дорожнє покриття, зелені насадження та освітлення. В цьому році ми хочемо зробити дорогу і зайти у двори, зробити внутрішньоквартальні, внутрішньодворові дороги», - сказав Олександр Вілкул.

Роботи планують завершити до кінця вересня 2012 року. По Набережній Заводській щодня проходить до 50 тис. транзитного транспорту, крім цього, дорога веде до житлового масиву «Парус» і «Червоний камінь», де проживає 70 тис. осіб, тому ремонт буде проводитися без перекриття руху транспорту.

«32,5 млн грн фінансування цього проекту виділено обласною державною адміністрацією за рахунок акцизного збору, який надходить на будівництво доріг і за ініціативою бюджетної комісії міської ради - 60,5 млн грн виділено з міського бюджету», - сказав Іван Куліченко.

Також він зазначив, що окрім дороги особлива увага приділятиметься реконструкції зливової системи.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)