ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Маріуполь майже повністю в теплі

Маріуполь майже повністю в теплі

Маріуполь увійшов у опалювальний сезон майже повністю. Винятком - 6 житлових будинків, на яких продовжуються аварійні роботи.

За винятком 6 житлових будинків, Маріуполь повністю підключено до опалення. Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

«Станом на 10:00 26 жовтня, після проведення регламентних і ремонтних робіт, пущені в експлуатацію всі котельні Маріуполя - 61 на газі і 5 на альтернативному паливі. Подано теплоносій на всі об'єкти соцкультпобуту і в 1585 будинків з 1591 житлового будинку. У 6 будинках ведуться аварійні роботи», - йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що таких результатів місцевим комунальникам вдалося досягти протягом 3,5 доби. Опалювальний сезон у місті стартував з вечора 22 жовтня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на цьому тижні в Україні значно похолодало, температура повітря знизилася місцями вночі до -6 градусів, в окремих областях випав перший сніг. Відтягувати початок опалювального сезону та вирішення енергетичних питань стало просто неможливо, тому саме цим проблемам були присвячені останні сім днів.

 
Коментарі (0)