ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняМаріуполь укріплюють оборонними спорудами

Маріуполь укріплюють оборонними спорудами

У Маріуполі продовжують зведення захисних споруд навколо міста. Після завершення будівельних робіт, удосконалювати фортифікаційні об’єкти будуть бійці АТО.

Маріуполь продовжують укріплювати захисними спорудами. Зокрема, місто оточують захисними рубежами, які складатимуться з сотень бліндажів та окопів різного призначення, десятків опорних пунктів і вогневих споруд. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

Відповідальність за зведення фортифікаційних споруд несуть відповідальність цивільні будівельні компанії Одеської та Волинської областей, а також місцеві підприємства.

«На даний час роботи щодо зведення фортифікаційних та інженерних споруд в нашому секторі досягли активної фази. Цілодобово у визначених районах працюють військові сапери та цивільні працівники. Успіхам сприяють покращення погодних умов та всебічне забезпечення нашої роботи. Таким чином велике промислове місто буде добре захищеним від можливого нападу ворога», – сказав начальник інженерної служби сектору.

Після завершення будівельних робіт, захисні споруди передадуть командирам підрозділів АТО, які будуть проводи подальшу модернізацію фортифікаційних об’єктів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, будівництво фортифікаційних споруд на території Луганської та Донецької областей планують завершити вже до середини травня.

 
Коментарі (0)