ГоловнаПослугиНовини ЖКГПСГ продовжують поповнюватися паливом

ПСГ продовжують поповнюватися паливом

В українських підземних газових сховищах зосереджено майже 14 мільярдів кубометрів палива. В середньому за добу у ПХГ закачують близько 50 мільйонів кубів газу.

Станом на ранок 18 серпня у вітчизняних газосховищах зберігається 13,732 млрд куб. м «блакитного» палива. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укртрансгазу».

За оперативною інформацією Центрального диспетчерського департаменту, природний газ накопичується в технологічному режимі 49 млн куб. м на добу.

«Нагадаємо, з травня місяця поточного року оператора вітчизняної газотранспортної системи розпочав підготовку до опалювального сезону 2015-2016», – нагадали в «Укртрансгазі».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на початку серпня вітчизняні газосховища поповнились на 257 млн куб. м палива.

«В підземних сховищах зберігається 13,361 млрд кубометрів природного газу, що виводить Україну в лідери країн Європи по запасам блакитного палива», - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією центрального диспетчерського департаменту оператора вітчизняної газотранспортної системи, починаючи з 8 липня розпочалось збільшення режиму закачування природного газу.

 
Коментарі (0)