ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійМер Києва знову оголосив війну незаконним МАФам

Мер Києва знову оголосив війну незаконним МАФам

Очільник КМДА пообіцяв очистити Київ від МАФів. Каже – у столиці залишаться лише законні кіоски, які сплачують гроші до бюджету міста.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що очистить Київ від МАФів, чого б це йому не коштувало. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«У Києві близько 20 тисяч МАФів, з них 6 тисяч – незаконні. 1700 вже відвезені на штрафмайданчик, адже були встановлені незаконно. Глава благоустрою мені доповідав, що в Печерському районі всі незаконні МАФи прибрані, а ті, що залишилися, сплачують гроші до бюджету міста. І далі будемо так само робити в інших районах. Ми плануємо отримати 75 млн грн від пайової участі, і вже 10 млн грн отримали. Кажуть, у Кличка битва з МАФами. Я звик до боротьби. Я пообіцяв, що ми наведемо лад з МАФами. І я це завдання виконаю, чого б це мені не коштувало», – наголосив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столичні правоохоронці прибрали об’єкти незаконної торгівлі з території біля станцій метро «Арсенальна» та «Печерська». Кажуть, аби такі точки взагалі зникли, киянам потрібно припинити в них будь-що купувати.

Катерина Білоус

 
Коментарі (1)
t
22 Лютого 2015 p. 10:37
"чого б це йому не коштувало" - очень хорошая формулировка! На эту борьбу будут тратиться бюджетные сресдтва. Зачем с ними бороться, Все равно они были, есть и будут. Нужно привести их в цивилизованное русло и вместо того. чтобы тратить на них деньги - зарабатывать на них. Эффективнее было бы прикрыть распильные схемы и убрать "прокладки"в Киевпастрансе, рекламу в метро муниципализировать, закупать соль напрямую и будет всем счастье. Видать Виталию нашептали что МАФы могут привести к исчезновению города.