ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мера Миколаєва здивували великі суми в платіжках за тепло за грудень

Мера Миколаєва здивували великі суми в платіжках за тепло за грудень

Мера Миколаєва Олександра Сенкевича здивували великі суми в платіжках за тепло за грудень 2019 року. Про це він розповів під час апаратної наради в мерії Миколаєва
Мера Миколаєва Олександра Сенкевича здивували великі суми в платіжках за тепло за грудень 2019 року. Про це він розповів під час апаратної наради в мерії Миколаєва 13 січня 2020 року, повідомляють НикВести.
 
Олександр Сенкевич розповів, що до нього звертаються мешканці Миколаєва, яким від ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» прийшли великі платіжки за теплоенергію. При цьому він зазначив, що суми за тепло є необгрунтованим з урахуванням невеликої площі квартир.
 
"Хотів би почати з опалювальних підприємств. У нас, бачу, дуже багато людей, які стурбовані платіжками, які прийшли їм за грудень. До мене звернулася дівчина, у неї 34 м² і прийшла сума більше 1200 гривень за опалення від ТЕЦ. Я розумію, що ми ніяк на вас не впливаємо - ні на вашу цінову політику, ні на господарську діяльність, але мені здається, що така сума занадто велика для таких маленьких квартир ", - сказав мер.
 
Також Олександр Сенкевич попросив прокоментувати ситуацію, що склалася представника «Миколаївської ТЕЦ».
 
"Станом на грудень тарифи на теплоенергію у нас не змінилися, тому нарахування відбуваються з обліку. Якщо є якісь питання, то ми в індивідуальному порядку надамо всіляку вплив. Якщо там дійсно помилка, то треба перерахувати", - відзначили в ТЕЦ.
 
Міський голова уточнив, чи будуть в січні 2020 року платіжки більше, ніж в грудні. На що в ТЕЦ відповіли, що все залежить від температури, тому вони не виключають високі січневі платіжки.
 
Також мер повідомив, що на цьому тижні планує зустрітися з головою Миколаївської обласної державної адміністрації та вирішити питання з тарифами на теплоенергію для населення, а також обговорити опалювальний сезон в цілому.
 

"Я думаю, що ми зберемося в найближчим часом з тарифів і в цілому опалювального сезону. Будемо спілкуватися на рівні міністерств, відомств, щоб хоч якось вирішувати це питання. Люди не розуміють, чому обіцяли платіжку менше, а прийшла така, як в минулому році. Я думаю, що десь в середу (15 січня, - прим.) буде зустріч в облдержадміністрації ", - сказав Олександр Сенкевич. 

 
Коментарі (0)