ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїМешканці двох районів Донецька залишилися без води

Мешканці двох районів Донецька залишилися без води

У Донецьку через знеструмлення Північного водопровідного вузла частково без води залишилися мешканці двох районів. Натомість комунальники звітують, що налагодили роботу Центрального водопровідного вузла та відновили електропостачання до ряду об'єктів.

У Київському та Ворошиловському районах Донецька частково відсутнє водопостачання. Знеструмлено Північний водопровідний вузол КП «Донецькміськводоканал». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

При цьому наголошується, що раніше через пошкодження мереж електропередач був зупинений Центральний водопровідний вузол міста, однак його робота вже відновлена.

Також, згідно з повідомленням, відновлено енергопостачання 11 з 56 трансформаторних підстанцій в Київському районі, які були знеструмлені після артобстрілу в ніч з 30 на 31 серпня. У Петровському районі підключені до електропостачання селище шахти 29 і 1350 будинків приватного сектору мікрорайону Базарний. Ремонтні роботи на мережах електропостачання тривають.

Нагадаємо, після нічного артобстрілу з 30 на 31 серпня була знеструмлена підстанція Гілка. Мікрорайони Гладківка, Іванівка, Путилівка Київського і частина Ворошиловського районів.

 
Коментарі (0)