ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканці двох районів Запоріжжя залишаться без гарячої води

Мешканці двох районів Запоріжжя залишаться без гарячої води

У вересні двома районами Запоріжжя пройдуть відключення гарячого водопостачання. Заходи пов'язані з проведенням гідравлічних випробувань на тепломережах міста.

З 1 вересня в Орджонікідзевському та Ленінському районах Запоріжжя буде тимчасово припинена подача гарячої води. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

Відключення гарячого водопостачання пов'язані з проведенням гідравлічних випробувань теплових мереж на міцність та щільність і будуть проходити у відповідності з затвердженим графіком за філіями Концерну «Міські теплові мережі» в зазначених районах.
 
Зокрема:
 
Філія Концерну «Міські теплові мережі» Орджонікідзевського району
 
Котельня о. Хортиця,52 з 03.09 - 04.09.2015
Котельня по вул. Єнісейська з 01.09 - 03.09.2015
 
Філія Концерну «Міські теплові мережі» Ленінського району
 
Котельня по вул. Сорок років Жовтня,50а з 07.09 - 09.09.2015
Котельня по вул. Таганська,1 з 01.09 - 03.09.2015
 
Жителям міста нагадують, щоб уникнути пошкоджень внутрішніх систем опалення, а також затоплення службових приміщень і квартир, під час проведення випробувань пробним тиском, системи теплопостачання повинні бути надійно відключені шляхом встановлення металевих інвентарних заглушок перед тепловими вузлами.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 19 серпня курсує додатковий поїзд із Запоріжжя до Львова. Поїзд зупинятиметься в Дніпропетровську, П'ятихатках, в Миронівці та інших населених пунктах.
 
Коментарі (0)