ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМешканці Кіровоградщини бунтують проти «владних» тарифів

Мешканці Кіровоградщини бунтують проти «владних» тарифів

Згідно з тарифом 8,24 грн за кубометр води, населення переплатило за послуги близько 9 млн грн.

Про це розповіла начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук, пише сайт облдержадміністрації.

Звернення до Олександрійського міського голови щодо розробки та затвердження нормативів питного водопостачання в місті на даний час залишене без розгляду.

Тим часом, на прохання новоутворенного підприємства «Дніпро-Кіровоград» нормативи питного водопостачання вже переглянули виконавчі комітети Кіровоградської, Знам’янської та Світловодської міських рад.

«Дніпру-Кіровоград» дісталися у спадок борги від незаконно встановленого тарифу на водопостачання Олександрійською міською владою, що доведено у Дніпропетровському апеляційному суді», - говорить Ольга Довжук.

На думку чиновника, це дає право населенню міста вимагати проведення перерахунків. За її словами, наразі триває судова справа проти Олександрійського міськвиконкому стосовно порушення законодавства у сфері регуляторної політики.

«Згідно з тарифом 8,24 грн за кубометр води, населення переплатило за послуги близько 9 млн грн», - повідомила Ольга Довжук.

 
Коментарі (0)