ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканці села на Чернігівщині отримають водовід від Придніпровської залізниці

Мешканці села на Чернігівщині отримають водовід від Придніпровської залізниці

Керівництво залізниці запропонувало передати водовід у власність сільської ради, створити у селі комунальне підприємство, яке б займалося водопостачанням населення.

Для подальшого водозабезпечення жителів села Стульневе Чернігівського району сільська рада має прийняти на баланс водовід, який зараз знаходиться у властності ДП «Придніпровська залізниця». Підприємство готове виділити кошти у розмірі 300 тис. грн на ремонт 50% магістралі, але сільська рада не хоче приймати водовід у власність.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Чернігівської ОДА.

Для вирішення цього питання заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук зібрав нараду за участю представників ДП «Придніпровська заліниця», керівництва Чернігівської райдержадміністрації та управління житлово-комунального господарства ОДА.

«Водопостачання населення здійснюється через водовід, який належить «Придніпровській залізниці». Стан водоводу дуже поганий, він будувався ще на початку 1970-х років, тож вимагає ремонту. Керівництво залізниці запропонувало передати водовід у власність сільської ради, створити у селі комунальне підприємство, яке б займалося водопостачанням населення. Враховуючи, що у сільської ради немає коштів на ремонт водоводу, «Придніпровська залізниця» запропонувала виділити 300 тис.грн на ремонт половини магістралі.

Спочатку наче була знайдена спільна мова, але зараз сільська рада не приймає відповідне рішення», - окреслив ситуацію начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Дмитро Свіркін.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)