ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМешканці Севастополя отримають дах над головою

Мешканці Севастополя отримають дах над головою

За рахунок бюджетних коштів передбачається реалізація Державної програми забезпечення молоді житлом, прогнозне кредитування передбачено в сумі 3,27 млн гривень.

У Севастополі на сесії міської Ради прийнята Комплексна регіональна програма розвитку житлового будівництва на 2012 рік, запропонована міською державною адміністрацією, заявив журналістам перший заступник голови Севастопольської міської держадміністрації Сергій Савенков. 

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Севастопольської міськради. 

«У 2012 році передбачається ввести в експлуатацію 220 тисяч квадратних метрів загальної площі житла за рахунок усіх джерел фінансування», - сказав Сергій Савенков. 

За його словами, з метою подальшої реалізації Комплексної програми забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей, у тому числі військовослужбовців запасу або відставки, програмою передбачено ввести в експлуатацію 10,9 тис. кв. м загальної площі житла за рахунок коштів державного бюджету. Важливу увагу приділено також молоді. 

«За рахунок бюджетних коштів передбачається реалізація Державної програми забезпечення молоді житлом, прогнозне кредитування передбачено в сумі 3,27 млн гривень», - зазначив пан Савенков. 

Він також підкреслив, що відповідно до Регіональної цільової програми будівництва (придбання) доступного житла в Севастополі на 2010-2017 роки, за умови державної фінансової підтримки, в 2012 році передбачається ввести в експлуатацію 2,1 тис. кв. м загальної площі житла. 

«Для здійснення будівництва та введення в експлуатацію запланованих обсягів житла необхідно залучити фінансові ресурси в сумі понад 1059,75 млн гривень за рахунок усіх джерел фінансування», - уклав Сергій Савенков. 

Станом на 01.01.2012 року кількість сімей та одинаків, які перебувають на квартирному обліку в Севастополі, становить 11841 осіб. За минулий 2011 58 сімей отримали житло та поліпшили свої житлові умови.

У 2011 році Севастополь посів перше місце в Україні по будівництву житла на душу населення.

 
Коментарі (0)