ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканці шести районів столиці без гарячої води

Мешканці шести районів столиці без гарячої води

Усі кияни забезпечені теплом, однак пошкождення на теплових мережах дають про себе знати. З цих причин сьогодні без гарячого водопостачання 4 споживачі, ще понад три десятки - внаслідок планових ремонтів.

Уся столиця забезпечена теплом, однак у деяких споживачів досі немає гарячої води. Так, внаслідок пошкоджень на теплових мережах тимчасово без гарячого водопостачання перебувають 4 споживача, серед яких 1 у Дарницькому та 3 — у Шевченківському районах міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Окрім того, у повідомленні компанії зазначається, що з початком планових робіт, у зв`язку з ремонтом ряду теплових пунктів також без ГВП залишається 34 споживача. Серед них 1 в Голосіївському, 5 — в Дарницькому, 3 — в Дніпровському, 5 — в Подільському, 1 — в Солом`янському, 19 — в Шевченківському районі.

Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Зауважимо, компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Протягом минулої доби в  результаті  усунення 32 пошкодження  підключено 192 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора без гарячого водопостачання перебувало понад чотири десятки абонентів.

 
Коментарі (0)