ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМешканці Сімферополя отримають нову vip-зону

Мешканці Сімферополя отримають нову vip-зону

До кінця каденції в Сімферополі відремонтують більшу частину міських тротуарів.

До кінця каденції в Сімферополі відремонтують більшу частину міських тротуарів, заявив начальник управління житлово-комунального господарства Сімферопольської міської ради Анатолій Рогов, інформує прес-служба Сімферопольської міськради.

«Сьогодні в місті дуже багато тротуарів, які не відповідають жодним нормам. По-перше, цій проблемі довгі роки ніхто не приділяв належної уваги, а по-друге, дерева, яким по 30-40 років, своїми кореневищами настільки підірвали асфальтове покриття тротуарів, що за ним ні літній людині не пройти, ні матусі з коляскою не проїхати», - зазначив начальник управління житлово-комунального господарства.

В ході ремонтних робіт, які почалися по місту, столичним комунальним службам вже вдалося частково відновити асфальтове покриття тротуарів на вулицях Київській, Суходільній, 51-ї Армії і 60 років Жовтня.

«Питання реконструкції міських тротуарів стоїть дуже гостро. Це питання знаходиться на особливому контролі у міського голови Віктора Агєєва. Ремонт асфальтового покриття тротуарів та під'їзних шляхів до прибудинкових територій - це один з найбільш часто зустрічаються пунктів в соціальних договорах, укладених з сімферопольцями. Ми взяли на себе відповідальність, і я впевнений, що до кінця каденції нам вдасться привести в порядок більшу частину міських тротуарів», - сказав Анатолій Рогов.

Ремонтні роботи ведуться відповідно до наявністю фінансових ресурсів на цей вид робіт.

Найближчим часом заплановано реконструкцію тротуарів на вул.Шмідта.

 
Коментарі (0)