ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мешканці Сміли залишилися без опалення

Мешканці Сміли залишилися без опалення

У місті Сміла Черкаської області відключені від газу всі котельні та вимкнено централізоване опалення. Якщо опалення не включать, люди обіцяють перекрити і залізницю на станції імені Тараса Шевченка.
У місті Сміла Черкаської області відключені від газу всі котельні та вимкнено централізоване опалення.
 
"1 лютого, за вказівкою ПАТ" Черкасигаз "в місті відключили від газу всі котельні", - повідомляється на офіційному сайті Смілянської міської ради.
 
Опалювальний сезон у місті розпочався з великим запізненням - з 16-17 листопада 2017 року, і проходив незадовільно. Міськрада звинуватив у зриві сезону приватне обслуговують підприємство ТОВ "Сміла Енергоінвест", яке не отримувало ліміти палива через багатомільйонного боргу перед НАК "Нафтогаз України".
 
16 листопада 2017 року депутати міськради проголосували за відставку виконуючого обов'язки мера Віктора Федоренко, керівника міського осередку БПП, однак той наклав вето на свою відставку і заявив про наміри звернутися до суду.
 
За інформацією видання "Прочерк", вчора міська влада вели переговори з представниками ПТ "Черкасигаз". Однак компромісу досягти не вдалося. Від місцевої влади вимагають, щоб вона взяла на себе борги приватної структури - ТОВ "Сміла Енергоінвест".

Якщо опалення не включать, люди обіцяють перекрити і залізницю на станції імені Тараса Шевченка. 

 
Коментарі (0)