ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГМешканці Святошинського району до завтра будуть мерзнути

Мешканці Святошинського району до завтра будуть мерзнути

Пошкодження було виявлене 1 лютого під час планового обходу тепломагістралі №1 від станції теплопостачання «Біличі».

Київенерго ліквідує пошкодження на тепломережі у Святошинському районі протягом 4 лютого.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

4 лютого о 10:00 фахівці ПАТ «Київенерго» розпочнуть ліквідацію пошкодження на тепломережі у Святошинському районі. Роботи будуть завершені протягом дня.

На час виконання аварійно-відновлювальних робіт буде тимчасово припинене теплопостачання 126 споживачів (77 житлових будинків, 33 адміністративних, 6 лікувальних закладів, 6 шкіл і 4 дитячих садочків). Ці будинки розташовані на вулицях Бахмацькій, Клавдіївській, Академіка Булаховського, Корсунській, Чорнобильській, Генерала Наумова, Підлісній, Ушакова, Уборевича, Осінній, Рахманінова, Бакала, Олевській, Шевченка, Вокзальній, Гаршина та Робітничій.

Пошкодження було виявлене 1 лютого під час планового обходу тепломагістралі №1 від станції теплопостачання «Біличі». Пошкодження на трубопроводі діаметром 200 мм знаходиться у тепловій камері. Для його ліквідації необхідно відключити магістральний трубопровід діаметром 1000 мм і його відгалуження діаметром 200 мм.

«Через сильні морози Київенерго за домовленістю з міською владою вирішила продовжити теплопостачання споживачів. Тому ліквідація пошкодження відбуватиметься 4 лютого – у день хоча б незначного потепління.

Протягом цього часу наші фахівці цілодобово наглядали за пошкодженням і провели всі необхідні підготовчі роботи. Це дозволить максимально швидко поновити якісне теплопостачання киян», – підкреслив перший заступник технічного директора – головний інженер ПАТ «Київенерго» Юрій Гладишев. За його словами, поновити подачу теплоносія планується ввечері 4 лютого.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (1)
gbplf
04 Лютого 2012 p. 19:37
Ну так и где кардинальное покращення работы киевской мерии под руководством ставленика ПР "великого" хозяйственника и руководителя Попова..? Чем это регионально-донецкое чудо оличается от Черновецкого? Ворует также, бардак в Киеве такой-же, пиарится в СМИ не меньше космоса... Вопрос: зачем оно нам надо? Пускай валит в донецкую область или в межигирье комендантом усадьбы - там ему дадут лопату - какая никакая а польза будет... Хоть ВФ нос не расквасит... А если не дай бог.. то сразу тихонько и похоронят...!