ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМешканцям Ялти за борги відключать опалення

Мешканцям Ялти за борги відключать опалення

А.Боярчук додав, що також з причини заборгованостей у городян відсутня гаряча вода.

Ялтинці, що мають найбільшу заборгованість за опалення, найближчим часом залишаться без тепла. Про це повідомив міський голова Ялти Олексій Боярчук.

Він нагадав, що городяни заборгували комунальним службам за послуги близько 100 млн грн і найбільший відсоток несплати - за тепло. У цьому зв'язку в даний час комунальні служби «роблять добірку найбільш злісних будинків-неплатників». «А потім ми будемо змушені відключати в них опалення, - констатував мер. - Зараз через низькі температурних показників на такий крок ми не підемо, але як тільки погода більш-менш стабілізується ... В іншому випадку постраждає все місто, коли наші теплопостачальні підприємства відключать від газу за борги».

А.Боярчук додав, що також з причини заборгованостей у городян відсутня гаряча вода. За його словами, гарячу воду можна почати подавати знову, коли мешканці будуть своєчасно платити за комунальні послуги. «Ялта на першому місці серед кримських міст з найменшим рівнем оплати за газ. Це в кінцевому підсумку призведе до того, що газопостачальні підприємства знизять тиск газу всьому місту, і тоді вже ми не зможемо якісно подавати тепло у бюджетні установи, які я перерахував вище. Тому я ще раз прошу всіх ялтинців: погасіть борги за комунальні послуги», - звернувся мер до городян.

При цьому він повідомив, що в даний час місто навіть при великих труднощах у місцевій казні, повністю погашає рахунки бюджетних установ за комунальні послуги. Всі школи, дитячі сади, лікарні, об'єкти культури та освіти в місті - з опаленням.

Джерело - Кримські новини

 
Коментарі (0)