ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканцям Луцька відрегулюють водопостачання

Мешканцям Луцька відрегулюють водопостачання

Мешканцям Луцька обіцяють цілодобове холодне водопостачання. Наразі ж 30% житлових будинків отримують воду лише в певний час.

Цього року 100 відсотків житлових будинків буде забезпечено цілодобовим холодним водопостачанням   Про це сьогодні говорили під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради.

«Раніше у житлових будинках міста вночі виключали воду. Зараз цілодобове холодне водопостачання мають 70 % будинків», - зауважив міський голова Микола Романюк. За його словами, цього року у планах забезпечити цілодобовим холодним водопостачанням всі будинки.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький повідомив, що зараз у Луцьку впроваджуються заходи, необхідні для нормального холодного водопостачання протягом усієї доби. Для цього насосні станції обладнують приладами для регулювання тиску води у внутрішньобудинкових мережах.

За словами Івана Кубіцького, з початку року вже встановили 9 таких приладів на суму 226,7 тисячі гривень. Це дозволить забезпечити цілодобове холодне водопостачання у 110-ти дев’ятиповерхових житлових будинках.
 
До речі, після завершення опалювального сезону і з настанням теплої погоди, КП «Донецькміськводоканал» розпочинає масштабну роботу зі зміни мереж. Вже частково закуплені матеріали для ведення робіт.
 
Коментарі (0)