ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМешканцям Сімферополя повернуть ліфти

Мешканцям Сімферополя повернуть ліфти

У Сімферополі найближчим часом планується замінити або піддати капітальному ремонту десять ліфтів в багатоповерхових житлових будинках.

У Сімферополі найближчим часом планується замінити або піддати капітальному ремонту десять ліфтів в багатоповерхових житлових будинках.

За даними прес-служби Територіального управління Державного комітету з промислової безпеки по Криму і Севастополю, завтра планується запустити перший новий ліфт у будинку по вулиці Київській, 145. Ліфт встановлений підприємством «Кримпрофі» на замовлення Сімферопольської міськради.

До теперішнього часу в житловому фонді Київського району Сімферополя встановлено 430 ліфтів, з яких 231 ліфт відпрацював 25-річний нормативний термін експлуатації.

Нагадаємо, що в серпні минулого року в Сімферополі перевіряючі органи дозволили експлуатацію 30 ліфтів у багатоповерхових будинках, в червні була заборонена експлуатація 56 ліфтів. У жовтні перевіряючі органи видали розпорядження про заборону експлуатації п'яти ліфтів у багатоповерхових будинках Київського району Сімферополя, оскільки, незважаючи на численні перевірки та розпорядження, керівництво експлуатуючої організації не усунуло порушення.

У багатоповерхових житлових будинках Сімферополя, що знаходяться в комунальній власності, знаходиться 858 ліфтів. При цьому 396 з них експлуатуються понад 25 років.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)