ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМешканцям вул.Сім’ї Сосніних до кінця дня повернуть газ

Мешканцям вул.Сім’ї Сосніних до кінця дня повернуть газ

3 березня на вулиці Сім’ї Сосніних, 10 стався витік газу з газопроводу високого тиску діаметром 700 мм. Для ліквідації нештатної ситуації та ремонту зазначеного газопроводу на місце події терміново виїхала аварійна бригади «Київгазу».

Подачу газу на вулиці Сім’ї Сосніних, 10 відновлять до кінця дня. Наразі на об’єкті тривають аварійно-відновлювальні роботи.

Про це «У.К.» повідомили у ПАТ «Київгаз».

Нагадаємо, що 3 березня на вулиці Сім’ї Сосніних, 10 стався витік газу з газопроводу високого тиску діаметром 700 мм. Для ліквідації нештатної ситуації та ремонту зазначеного газопроводу на місце події терміново виїхала аварійна бригади «Київгазу».

Як з’ясувалося, власник автокооперативу «Відродження» порушив правила безпеки системи газопостачання. Зокрема, в охоронній зоні на осі газопроводу високого тиску збудовано малу архітектурну форму.

Слід зазначити, що працівники газопостачальної компанії неодноразово надсилали власнику попередження-приписи, проте він не відреагував та не ліквідував порушення.

Для запобігання аварійної ситуації від газопостачання буде відключено «Відрадний», АГНКС-2, ТОВ «КС Інвест», завод «КоммунМаш».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)