ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійМешканцям Запоріжжя подарують зону відпочинку

Мешканцям Запоріжжя подарують зону відпочинку

Міський голова доручив комунальникам до відкриття пляжного сезону вирішити питання із забезпеченням Правобережного пляжу додатковими урнами.

У ході виїзної наради міський голова Олександр Сін побував на Правобережному пляжі Запоріжжя, за утримання якого відповідає комунальне підприємство «Титан».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.

Міський голова зазначив, що тут необхідно проводити значні роботи з благоустрою. На жаль, зараз ця територія не зовсім відповідає статусу міського пляжу. Однак, на думку Олександра Сіна, роботи тут потрібно виконувати в комплексі - разом з приведенням в порядок парку Енергетиків. «Парк Енергетиків та Правобережний пляж повинні скласти єдину зону відпочинку для городян», - сказав мер міста.

Олександр Сін зажадав підготувати програму розвитку парку Енергетиків та Правобережного пляжу. Основні роботи тут повинні початися вже в наступному році, але пляж все одно необхідно підготувати до літнього сезону.

Міський голова доручив комунальникам до відкриття пляжного сезону вирішити питання із забезпеченням Правобережного пляжу додатковими урнами, регулярним прибиранням території, установкою необхідної кількості кабінок для переодягання.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)