ГоловнаСтаттіПрес-релізиКомунальники збирають штрафи

Комунальники збирають штрафи

Нацкомпослуг протягом минулого місяця перевірила сім підприємств-монополістів комунальної сфери та наклала штрафних санкцій у сумі 72 тис. грн. Усі вони порушували ліцензійні умови.

Протягом лютого 2014 року Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, було перевірено сім підприємств у сфері теплопостачання, водопостачання та водовідведення. За результатами перевірок накладено штрафних санкцій у сумі 72 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі регілятора.

Усі перевірені підприємства порушували ліцензійні умови.

Зокрема, здійснено перевірки господарської діяльності щодо дотримання ліцензійних умов підприємств: ПАТ «ДТЕК Західенерго» (штраф на 5 тис. грн) , ПАТ «Одеська ТЕЦ», Комунальне підприємство теплових мереж Харківського району Харківської районної державної адміністрації (штраф на 17 тис. грн), ПАТ «Енергія» (штраф на 10 тис. грн), КП «Чугуївтепло» (штраф на 5 тис. грн), КП «Іллічівськтеплоенерго» (штраф на 5 тис. грн), КП «Транспортування покупної теплової енергії «Теплотранс» Дніпропетровської міської ради (штраф на 30 тис. грн).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Нацкомпослуг постановила накласти штраф у розмірі 5 тис. грн на «ДТЕК Західенерго» та Комунальне підприємство теплових мереж Харківського району Харківської районної державної адміністрації – у розмірі 17 тис. грн 14 лютого ц.р.

 
Коментарі (0)