ГоловнаВідеорепортажАльтернативна енергетикаМиколаїв попереджають про припинення водопостачання

Миколаїв попереджають про припинення водопостачання

Миколаєву тимчасово відключатимуть воду. Припинення водопостачання аргументують проведенням роботи з реконструкції системи знезараження питної води на насосній станції та виконанням планових робіт на водопровідних мережах.

У Миколаєві цієї ночі з 00:00 до 03:00 буде відсутнє водопостачання в районі, обмеженому пр. Леніна, вул. Набережною, вул. Малою Морською, вул. Спортивною, Бузьким бульваром. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради.

Як йдеться у повідомлення, води у будинках споживачів не буде у зв’язку з проведенням робіт з реконструкції системи знезараження питної води на насосній станції водопроводу 4-го підйому.

Окрім того, 23 грудня з 9:00 до 17:00 буде припинена подача води в мікрорайон №7 (вул. Артема, Корабельний район) і «Балабанівка» через виконання планових робіт на водопровідних мережах.

З цієї ж причини,  24 грудня з 9:00 до 17:00 буде зневоднений мкрн. «Соляні» (від парку Перемоги до вул. Гайдара).

Нагадаємо, з 1 січня в багатьох містах України можуть зрости тарифи на послуги холодного водопостачання та водовідведення. НКРЕКП планує відкоригувати вартість цих послуг для 38 підприємств, які їх надають.

 
Коментарі (0)