ГоловнаНовини ЖКГТранспортМиколаївські маршрутки оголосили бойкот

Миколаївські маршрутки оголосили бойкот

У Миколаєві сьогодні зупинилися маршрутки - транспорт не зміг покрити витрати на пальне, тому і не вийшов на маршрути. Місцева влада обіцяє стабілізувати ситуації через кілька годин.

У Миколаєві сьогодні перестали курсувати маршрутні автобуси, які є основним засобом пересування у місті. Причиною транспортного колапсу стала нестача вчорашньої виручки для перекриття витрат на пальне. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив мер Миколаєва Юрій Гранатуров.

«Вранці ряд маршруток просто не змогли заправити. Водіям не вистачило вчорашньої виручки, щоб перекрити витрати на паливо», - пише очільник Миколаєва.

Наразі міської владою скликано екстрену нараду з перевізниками для врегулювання транспортної проблеми.

«Протягом кількох годин ситуація повинна стабілізуватися, а водії вийти на маршрути», - пообіцяв чиновник.

Мер Миколяєва також повідомив, що тарифи на проїзд будуть переглянуті негайно, хоча вирішення питання цін на проїзд у маршрутках мало бути розглянуте 6 березня.

«Сьогодні буде проведено позачергове засідання виконкому. Ймовірно, нова ціна на проїзд у суспільному транспорті становитиме 4 гривень 50 копійок», - написав очільник Миколаєва.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Одесі через кілька днів підвищаться ціни на проїзд у міських маршрутках. Однак, тарифи у громадському електротранспорті залишаться без змін.

 
Коментарі (0)