ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ одеських маршрутках «підскочать» ціни на проїзд

В одеських маршрутках «підскочать» ціни на проїзд

У Одесі через кілька днів підвищаться ціни на проїзд у міських маршрутках. Однак, тарифи у громадському електротранспорті залишаться без змін.

У Одесі з 5 березня підвищаться ціни проїзд у маршрутних таксі міста до 5 грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Такого компромісу в Одесі дійшли місцева влада та перевізники, які вчора влаштували мітинг під стінами міськради з вимогою підвищити тарифи на проїзд до 10 грн, у зв’язку з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів. Однак, одеські чиновники вважають такий тариф не підйомним для більшості сімей.

«Ми, напевно, останній з великих міст України, який сьогодні прийняв рішення про необхідність підняття вартості проїзду в маршрутних автобусах. Ми прекрасно усвідомлюємо, що одесити не сприймуть цю інформацію з великим захопленням. Але, щоб не паралізувати транспортну галузь, сьогодні необхідно приймати адекватні заходи», - сказав заступник одеського міського голови Олесь Янчук.

Проте, у Одесі не планують підвищувати тарифи на проїзд у громадському електротранспорті. Він і надалі становитиме 1,5 грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сумчани платитимуть дві гривні замість трьох за проїзд у міських маршрутних таксі. Відповідне рішення прийняв Зарічний районний суд.

 
Коментарі (0)