ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМиколаївводоканал отримав обладнання на 1,5 млн грн для відновлення водопостачання

Миколаївводоканал отримав обладнання на 1,5 млн грн для відновлення водопостачання

Французька Schneider Electric передала міському КП "Миколаївводоканал" електротехнічне обладнання вартістю 1,5 млн грн для відновлення водопостачання у Миколаєві
Французька Schneider Electric передала міському КП "Миколаївводоканал" електротехнічне обладнання вартістю 1,5 млн грн для відновлення водопостачання у Миколаєві, про це повідомила пресслужба підприємства.
 
"Ми вдячні компанії за оснащення нової помпової станції електротехнічним обладнанням. Після встановлення 10 частотних перетворювачів Schneider Electric функціонування насосного обладнання стало більш надійним, забезпечило високу ефективність обладнання, а також збільшило експлуатаційний термін його служби", - говориться у повідомлені.
 
У компанії розповіли, що зараз "Миколаївводоканал" подає води рівно стільки, скільки потрібно споживачам, з необхідним тиском, без витрати зайвої електроенергії та зі збереженням обладнання для подачі та фільтрації води. При цьому частотне регулювання дозволяє суттєво економити кошти, ідеться у поідомленні
 
Миколаївська обладміністрація та "Миколаївводоканал" з метою запобігання катастрофі розробили план будівництва нового підземного водозабору для забезпечення резервного (аварійного) водопостачання з підземних водоносних горизонтів міста і звернулися до "Schneider Electric Україна" з проханням приєднатися до проєкту.
 
У Миколаєві було пошкоджено наземну ділянку водоводу, що унеможливило централізовану подачу питної води мешканцям міста. При цьому відремонтувати ділянку неможливо, оскільки трубопровід знаходиться у небезпечній зоні.
 

"Schneider Electric Україна" запропонувала українській стороні використовувати частотні перетворювачі AltivarProcess для максимальної продуктивності помп, а також запобігання перевантаженню двигунів для стабільної роботи. 

 
Коментарі (0)